moneyforplaying.com

 

Magyar nyelvű verzió

English version

Tartalom:

Bemutatkozás

Market Glory - 1. fejezet - Még mielőtt belecsapnánk...

Market Glory - 2. fejezet - Alapok, és az első pár nap

Market Glory - 3. fejezet - Út az aranyig és még tovább

Market Glory - 4. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 1. rész

Market Glory - 5. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 2. rész

Market Glory - 6. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 3. rész

Egy kis Intermezzo

Vélemények

Kapcsolat

Pénzt játékért
Hogyan keressünk pénzt a neten?

Egy kis Intermezzo

 

Üdv minden Kitartó Látogatómnak!

A mostani fejezet mottójaként csak a Creedence Clearwater Revival Band sorai jutottak eszembe a Fortunate Son cimű nótából: "It ain't me, it ain't me, I ain't no fortunate one, no". (Azaz, nem én vagyok a szerencse fia).

Rég volt az utolsó frissítésem az oldalon. Kevesen múlt, hogy ennek a blognak - weboldalnak a folytatása nem végezte a többi, megvalósulatlan ötletem között a fiókban. Amikor a Market Glory fejlesztői behozták az új szabályrendszert, ráébredtem, hogy mindaz, amit eddig leírtam, gyakorlatilag teljesen haszontalanná, értelmetlenné vált. Mindezt akkor, amikor épp a következő fejezet angol változatának 3/4-énél tartottam. Úgy, hogy közben elég nehezen tudtam szorítani időt erre. Az oldal indulása óta eltelt időben rengeteg minden változott meg körülöttem. Elkezdtem magántanárként matekot tanítani,  amivel sokkal látványosabb sikereket értem el, mint akármelyik játékkal. Besűrűsödtek a filmes munkáim is. És készítettem pár honlapot a környezetem számára (ezeket találod a "Partnerek" között). A szabályok megváltoztatása teljesen elvette a kedvem nemcsak a blogírástól, hanem még magától a Market Glorytól is. Amikor egyszer-egyszer rászántam magam mégis, hogy belépjek, láttam, hogy nem egyedül éreztem magam becsapottnak. A valamikor lelkes, nyüzsgő játékos-társadalom helyén csak lepusztult sivárság fogadott.

Aztán hirtelen beütött a koronavírus-hisztéria. Igen, nyugodtan meg lehet kövezni, de szerintem egy mesterségesen gerjesztett hisztériáról van szó, amit a legújabb világszintű gazdasági válság álcájául használtak. A pandémia miatti korlátozások az életben is felrúgtak minden addig ismert szabályt. Ugyan nem tartoztam a rettegő, maszkos birkák közé, az én életem is jelentősen átalakult. Látható volt, hogy sokkal nagyobb súlyú lesz a virtuális, on-line "élet", mint ahogy azt bárki is egészségesnek tartaná. No, és persze megint rengeteg időm lett...

üzenet

üzenet

Sokat töprengtem, kezdjek-e ezzel az oldallal bármit is, és ha igen, akkor mit. Aztán úgy döntöttem, hogy folytatni fogom. Ugyanis továbbra sem tettem le arról, hogy valahogy játszva keressek bármennyi pénzt. Bár ez az elmúlt másfél év alatt még nem sikerült. Viszont úgy gondolom, hogy a tapasztalataim segíthetnek bárkinek abban is, hogy elkerülje azokat a zsákutcákat, amikbe én belefutottam.

Úgyhogy pár hete befejeztem az előző fejezet angolra ültetését. A mostani frissítéssel együtt a site kapott egy új, mobilbarát külsőt is. A folytatásban írni fogok jópár mobilos játékról, amiket az elmúlt időkben kipróbáltam. Tervezek néhány nagyobb játékleírást is készíteni gazdasági szimulátorokról, mint amilyen a Corporate Master is. És igyekszem félretenni az ellenérzéseimet, hátha ki tudok találni megfelelő taktikát a Master Gloryhoz is.

Ezzel együtt szeretném, ha sokkal interaktívabb lenne az oldalam. Úgyhogy ezúton kérek minden olvasót, hogy a wigyori@moneyforplaying.com cimre irjatok a következő témákban:
1. Bármilyen játékról, ahonnan sikerült pénzt kivennetek befizetés nélkül.
2. Negatív tapasztalatok, átverések.
3. Jelenlegi és egykori Market Glory játékosok levelét is várom, hátha Ti nem látjátok ennyire elkeserítőnek a jelenlegi helyzetet.
4. És persze továbbra is számitok a weboldalammal kapcsolatos észrevételekre, kritikákra.

Bízom benne, hogy együtt hatékonyabban tudjuk megtalálni azokat a játékokat, ahol nem csak ígérgetés van, hanem valamennyi kézzelfogható pénz is!

Addig is kitartást mindenkinek!

2020. 07. 19.

Ha tetszett az oldal, és hasznosnak találtad, kérlek, iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a frissítésekről!

Köszönet Edelényi Noéminek a segitségért a teljes site angol verziójának elkészitéséért. :)

Tartalom:

Bemutatkozás

Market Glory - 1. fejezet - Még mielőtt belecsapnánk...

Market Glory - 2. fejezet - Alapok, és az első pár nap

Market Glory - 3. fejezet - Út az aranyig és még tovább

Market Glory - 4. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 1. rész

Market Glory - 5. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 2. rész

Market Glory - 6. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 3. rész

Egy kis Intermezzo

Vélemények

Kapcsolat

Partners:

freedom-photo.hu


Join Wigyori's empire


esthajnalcsillagmasszazs


matek-wigyorival.hu