banner
   
Magyar nyelvű verzió
English version
Kapcsolat
   

Tartalom:

Bemutatkozás

Market Glory - 1. fejezet - Még mielőtt belecsapnánk...

Market Glory - 2. fejezet - Alapok, és az első pár nap

Market Glory - 3. fejezet - Út az aranyig és még tovább

Market Glory - 4. Fejezet Út a dicsőségbe: az Aréna - 1. rész

Market Glory - 5. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 2. rész

 

Pénzt játékért - Hogyan keressünk pénzt a neten

Market Glory - 5. Fejezet
Út a dicsőségbe: az Aréna - 2. rész

 

A mostani fejezet dupla mottója: 1. "It's a long way to the top" (by AC/DC), azaz "Hosszú az út a csúcsig". 2. "Mindig az első lépések a legnehezebbek". A játékban is, az életben is a rutin egyre gyorsabbá teszi a haladást. Én is igyekszem minél gyorsabban elkészíteni, és feltölteni az újabb fejezeteket. Mivel egyre több országban olvassák a blogomat, egy apróságra szeretném felhívni a figyelmedet: mindig a helyi viszonyokkal és a helyi pénzben számolj!

Lássuk tehát, mik lesznek a teendőid:

1. A legolcsóbb 3 csillagos támadófegyver a Kés, védőfegyver pedig a Szemüveg. Jelenleg, ezek együttes ára 13-14 Gold a világpiacon. Ehhez add hozzá egy napi költséged (bor, tej, újság), ami kb. 1 Gold körül van átszámítva! Tehát mindennap rutinszerűen elvégzed a korábban írtakat. Azaz: Energiát növelsz, harcolsz, dolgozol. Megvárod, amíg az egyenleged eléri a szükséges Gold ellenértékét. Ez, kb 250-260 HUF-nak felel meg. Az első alkalommal ez 20-25 nap körül fog tartani. Azaz 5-6 héttel a regisztrációd után. Beváltod a Financial Marketben a HUF-t Goldra. Innentől fontos az időzítés!

2. A Local Arena helyi idő szerint 20 órakor kezdődik. Tehát 19:00-kor megveszed a Global Marketben a legjobb minőségű kést és szemüveget. Fontos! Ezután már ne legyen Referral Fight! Ne fogyjon feleslegesen a fegyver!

3. Beállítod a támadó és a védekező macro-t. Tehát megadod, hogy milyen mozdulatsort hajts végre a harc során. Ezt az Arena Tactics fül alatt tudod megtenni.

defense

védekező taktika

4. Free Fight-ban kiválasztasz egy ellenfelet. Ügyelj arra, hogy lehetőleg Novice 3 rangú legyen. Ebben az esetben ugyanis, ha legyőzöd, meg is lesz a szükséges 3 pontod. A preview gombbal meg tudod nézni, mekkora a támadóereje. Akinek 1 az aktuális energiaszintje, azt valószínűleg le is tudod győzni. Ha nem sikerül, akkor új ellenfelet kell keresned, addig, amíg tart a fegyvered. Ha sikerült, akkor várod a 19:58-at.

weaker opponent

gyengébb ellenfél

5. Helyi idő szerint 19:58-kor kerül sor a Local Arénába nevezésre. Ezt a rendszer automatikusan végrehajtja, amennyiben megvan az összes szükséges feltétel. Tehát 1 támadófegyver 1 védőfegyver, 5 pont Energia és 3 Aréna pont.

6. Magyar viszonylatban viszonylag kevés az Aréna harcos. Ha már rajtad kívül van nevező a Local Arénában, akkor vele megküzdesz. Ez is automatikus, a beállított macro-k alapján. Ha nyersz, megkapod a Local Arena Bónuszt, és bekerülhetsz a Global Arénába. Ha nincs ellenfeled, akkor bónusz sincs, de akkor automatikusan bekerültél a Globalba. Anélkül, hogy a fegyvered használódott volna.

no opponent

nincs ellenfél

7. Fontos! Ahhoz, hogy elég legyen az Energiád, ahhoz a napi munkát csak a Local Aréna után végezd el!

8. A Global Aréna szerveridő szerint reggel 9-kor kezdődik. Fél órával előtte megiszod a bort, a tejet, és elolvasod az újságokat, hogy minél magasabb legyen az Energiád.

9. Harcolsz. Ha nyersz, bónuszt is nyertél. Ha vesztesz, de elég fegyverzeted maradt (8 vagy annál több használat), akkor aznap estig nem harcolsz. Aztán újra végigcsinálod a listát az 5-ös ponttól.

global fights

Global Arena harcaim

10. Ha vesztettél, és fegyvered is kevés maradt (7 vagy kevesebb használat), akkor várd ki a szerveridő szerinti 11 órát. Aztán a 4-es pont szerint keress egy könnyen legyőzhető ellenfelet Free Fightban. Ezzel növeled az Aréna pontjaidat.

11. Ha elfogytak a fegyvereid, akkor az 1-es ponttól kezded elölről. Viszont csak akkor harcolsz Free Fightban, ha nincs meg a 3 Aréna pontod.

Tapasztalataim alapján, ezzel a módszerrel kb. 3-4 alkalomból egyszer Aréna bónuszhoz, azaz Euro-hoz jutsz. Igaz, ezek az összegek az első 1-2 fordulónál még igen kicsik. Főleg, miután ezeknek az összegeknek is levonják a 35%-át! De! A szükséges összeg (250 HUF) egyre gyorsabban fog összejönni. A rendszeres játék miatt, ugyanis folyamatosan fog nőni a Tapasztalati (Experience) pontod. Amivel egyre nagyobb munkabért fizetnek neked. A győzelmeid miatt növekvő Aréna pontjaid pedig fokozzák a támadóerődet. Ami egyre esélyesebb győzelmet jelent. Nálam ez az idő 20-25 napról 6 napra csökkent mostanra.

Ezt a ciklust addig kell folytatni, amíg össze nem jön az első Euro a számládon. A további lépéseket viszont csak a következő fejezetben fogom leírni. Addig is szorgos gyűjtögetést, és jó harcot! :)

2019. 08. 09.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, és még nem regisztráltál, akkor ezt a linket használd:

https://www.marketglory.com/strategygame/Wigyori

Az oldallal kapcsolatos kérdésed, véleményedet a wigyori@moneyforplaying.com mail címre küldheted. A következő frissítésnél felkerül az oldalra a "Vélemények" menü. Ha szeretnéd, hogy kikerüljön az oldalra a hozzászólásod, kérlek a mail tárgyába írd be, hogy "vélemények". Ebben az esetben változtatás nélkül kiteszem az oldalra, és itt is fogok válaszolni.

Következik: 6. fejezet - Út a dicsőségbe: az Aréna - 3. rész

Ha tetszett az oldal, és hasznosnak találtad, kérlek, íratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a frissítésekről!

 

 

Partnerek:

freedom-photo.hu

Join Wigyori's empire

esthajnalcsillagmasszazs

matek-wigyorival.hu